Spørgsmål og svar om postkasser og montering

 • Sælger I andre postkasser?
  Ja, vil du gerne have en postkasse, som ikke er i vores sortiment, så kan vi skaffe den hjem til dig. Send en E-mail til martin@postkassemontoren.dk med fabrikat, model og farve, så vender vi tilbage med en tidshorisont og en pris. Hvis du vil være sikker på, at din postkasse bliver monteret hurtigst muligt, skal du bestille en af dem der er i vores sortiment på hjemmesiden.

 • Kan I montere den postkasse og stander, som jeg allerede har købt?
  Ja, men hvis postkasse og stander ikke er købt og leveret af postkassemontøren tillægges monteringen kr. 500,-. Ring venligst og aftal nærmere på telefon 70 22 34 43.
  N.B.: Vi monterer ikke standere fra MeFa, men foreslår, at din postkasse fra MeFa monteres på vores universalstander (Rørstander der minder meget om MEFA 22)

 • Kan I flytte min gamle postkasse inkl. stander?
  Desværre nej. Hos postkassemontøren arbejder vi med en fast pris på monteringen, og vi kan ikke vide, hvordan din gamle stander er monteret. Måske er den støbt fast i 100 kg beton, måske er standeren så gammel, at den går i stykker, når vi graver den op. At flytte din eksisterende stander er en opgave for dig selv eller din lokale håndværker. I mange tilfælde vil det være billigere - og helt sikkert lettere - at købe ny stander og evt. ny postkasse, og lade postkassemontøren sætte den op. Her kan du se vores tilbud på postkasser

 • Kan jeg selv bestemme præcist, hvor min postkasse skal stå?
  Postloven siger, at postkassen skal placeres i skel mellem privat og offentlig grund. Vi kontakter dig, inden montøren kommer ud, så du har mulighed for selv at bestemme, - indenfor loven, hvor din postkasse skal placeres.

 • Hvordan monterer I postkassen?
  Læs mere om montering og opsætning af postkasser her

Postkassemontøren. Kildemosevej 5, 5000 Odense C info@postkassemontoren.dk   Tlf.: 70 22 34 43